Den här fotografen är någonting för er!

Hej allesammans! Idag så tänkte jag skriva lite om en fotograf för er i Täby som har varit lite på mig nere i kommentarsfälten som ni vill att jag ska skriva ett par ord om här på min blogg. Hur som helst så handlar det hela om att jag verkligen vill vara till så stor hjälp som möjligt för er, alla mina läsare, och jag hoppas att det här kan vara behjälpligt på något sätt för er. Jag tänkte dock börja med att säga att jag tycker att det är oerhört roligt att det är så pass många av er som hör av er på det här sättet och liksom efterfrågar att jag ska skriva om en tjänst eller ett företag som jag tror att ni kommer att kunna dra nytta av. Det har ju faktiskt hunnit bli en del så nu under den senaste tiden och som sagt, jag tycker att det är oerhört kul!

Det blir liksom lite mer engagemang här på bloggen både från er sida och för min del. I vilket fall som helst så är den här fotografen någonting som jag skulle ha rekommenderat redan för ett tag sedan då jag själv hittade honom, men det lyckades tråkigt nog bli lite så att jag helt enkelt bara glömde att nämna själva namnet i ett annat inlägg där jag skrev om han fotografier som jag hade köpt. Idag så fixar jag dock det här och kommer att berätta för er att den fotografen som jag anlitade heter Szilard Gango Fotografi och han är verkligen något utöver det vanliga. Jag tvivlar inte en sekund på att ni kommer tycka om hans fotografier så därför så slänger jag in en länk här så att ni kan klicka er vidare!

Du gillar kanske också...