Min platsbyggda bokhylla

God morgon och välkommen! Förhoppningsvis mår du bra och ser fram emot ett inlägg. Eftersom jag har fått många frågor om min platsbyggda hylla tänkte jag idag skriva lite mer om den, och Palka Bygg AB. Det är den byggfirma i Huddinge som hjälpte mig med det hela.

För ett tag sedan kände jag att jag ville göra om någonting här hemma, jag ville ha någon typ av förändring men jag visste inte vad. Så jag började kolla runt på internet efter inspiration och vad jag kunde tänkas göra här hemma. Det var då jag började bli intresserad av en platsbyggd bokhylla, det var ett smidigt och snyggt sätt att få mer förvaringsmöjligheter. När jag väl hade bestämt mig för att jag ville göra det och vart i huset jag ville ha bokhyllan återstod det bara att hitta en byggfirma i Huddinge som kunde hjälpa mig med bygget, med tanke på att jag inte hade någon som helst kunskap hur man bygger sådant. Ganska snabbt hittade jag Palka Bygg AB, ett företag som verkade trovärdigt och seriöst. Jag valde att höra av mig till dem för att se om de kunde hjälpa mig med bygget av bokhyllan, vilket de kunde. Därefter återstod det några veckor innan hela projektet skulle stå färdigt, eftersom jag ville ha en ganska stor bokhylla tog det lite längre tid. Av denna byggfirma i Huddinge fick jag otroligt bra hjälp, de var lika seriösa och kunniga som jag hade trott från början. Det resulterade i att jag fick en riktigt fin bokhylla i mitt vardagsrum, det blev mycket bättre än vad jag hade föreställt mig. Idag är jag otroligt nöjd över valet att bygga den här bokhyllan samt att jag valde att vända mig till just det här företaget.